Felnőtt szemvizsgálat

Bejelentkezés: Online bejelentkezéshez kattints ide. Telefonos bejelentkezés: 46/788-253, 31/770-9490
Vizsgálatot végzi: Lipták Róbert okleveles optometrista

   

 Az üzletben rendelkezésre áll minden olyan tárgyi és személyi feltétel, ami a jelentkező igények maradéktalan kielégítéséhez, a korszerű, teljeskörű szemvizsgálathoz szükséges. A szemvizsgálatot az egyik legkorszerűbb kompjúterrel - mely szemnyomás mérésére is alkalmas - ellenőrizzük.

 

   

 

 A számítógépes látásélesség vizsgálat mellett, a szemészeti szűrővizsgálatot szemész szakorvos és optometrista végzi. A vállalkozás célja, hogy minél ügyfél centrikusabb, humánusabb, korrektebb és komplexebb optikusi szolgáltató centrum legyen. Ennek fényében állunk szakképzett munkatársaimmal az ügyfeleink részére.

 

   

 

 

Gyermek szemvizsgálat

Bejelentkezés: +36 46 / 788-253 
Rendelési idő: hétfő 15:00 - 17:00 és péntek 13:00 - 16:00 
Vizsgálatot végzi: Dr. Nazáth Lívia gyermek szemész szakorvos
A vizsgálatra közvetlenül weboldalunkon keresztül lejjebb kérhet időpontot.

 

A vizsgálat során alkalmazott PLUSOPTIX S09 kézi, binokuláris gyermek autorefraktométert speciálisan csecsemők és gyermekek vizsgálatára fejlesztették ki. Nem kell pupillatágítót alkalmazni. A gyermek a szülő biztonságos közelében (ölében ülve) maradhat. A feldolgozás számítógép segítségével történik. Rendkívül gyors mérés. Egy lépésben méri a szem fénytörési hibáit, a pupilla átmérőt, a PD-t és a tekintés irányát. Tökéletes megoldás amblyopia szűrésére.

 

Webes bejelentkezés

A link to the page Adminisztráció