HOYA MiYOSMART
Innovatív szemüveglencse a gyerekkori rövidlátás (myopia) kezelésére

A HOYA egyik legújabb innovációja a MiYOSMART, ami egy olyan szemüveglencse, melyet a társadalomban rohamosan növekvő myopia előfordulása miatt és az ezáltal egyre nagyobb piaci igényeknek számító myopia kontroll érdekében alkottak meg. Ezt a lencsét kifejezetten a rövidlátás korrekciója és romlási ütemének lassítása érdekében hozták létre. A MiYOSMART pont akkor kerül piacra, amikor a myopia világszerte növekvő tendenciát mutat.

Az elmúlt években a myopia előfordulása a világtársadalmaiban folyamatosan növekedett, 2000-ben Közép- Európában a népesség 20,5%-a rendelkezett myopia fénytörési hibával. Ez az arány 2020-ra 34,6%-ra növekedett és előreláthatólag 2050-re eléri az 5 milliárd főt, ami azt jelenti, hogy a világ népességének több mint a felét fogja érinteni.

A D.I.M.S. technológiával kialakított MiYOSMART szemüveglencse átlagosan 60%-kal lassítja le a szemtengelyhossz növekedését és a klinikai kutatási eredmények alapján a vizsgált gyerekek 21.5%-ánál a myopia foka egyáltalán nem romlik tovább.

Kutatások szerint a közeli munkavégzést igénylő tevékenységekkel töltött idő növekedésével nagyobb a myopia kialakulásának a kockázata.

Olyan tényezők, mint a közeli munkavégzést igénylő tevékenységek, a szabadban töltött idő csökkenése, a tanulási teljesítményre helyezett kiemelt hangsúly, és az egyéb életmódbeli változások abba az irányba mutatnak, hogy a myopia előfordulása növekedni fog.

Néhány példa a közeli munkavégzést igénylő tevékenységekre: digitális eszközök használata, íróasztalnál végzett munka, olvasás.

Non-invazív és hatékony myopia kontroll megoldásként a MiYOSMART lehetővé teszi, hogy segítséget tudjunk nyújtani a gyerekeknek a jövőbeli egészséges látás biztosításában.

A MiYOSMART szemüveglencse megfelelő használata és működése érdekében folyamatos kontrollra van szükség.

A MiYOSMART tulajdonságaival és az Ön odafigyelésével jobb látásélményt és védelmet nyújthatunk a gyerekeknek

A MiYOSMART kifejezetten az aktív gyeremeki élethez lett kifejlesztve, így a lencse felületkezelése egy különösen tartós antireflex réteggel van ellátva, amely könnyen tisztítható.

Eye Shield: Ütésálló polikarbonát alapanyag UV-védelemmel ellátva.

Mivel a gyerekek aktív életet élnek, ezért az általuk használt lencse alapanyagával szemben az az elvárás, hogy ütésálló legyen annak érdekében, hogy a szükséges védelmet tudjuk biztosítani a szemük számára.

Tekintse meg az alábbi videót, ha még többet szeretne tudni a HOYA MiYOSMART szemüveglencse kialakításáról és működéséről!

A videó megtekintése után, bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!